Če iščete tekalno stezo, ki bo vseskozi delovala brezhibno, brez kakršnih koli motenj med delovanjem in podobno, potem je električna tekalna steza LifeSpan TR2000e kot nalašč za vas!

Tekalna steza je izdelana na način, da uporabniku zagotavlja maksimalno udobje in zadovoljstvo tekom uporabe. Ob nakup, prejmete postanete tudi član njihovega kluba, kar vam prinaša dodatne ugodnosti, kot so možnost prenosa dodatnih programov vadbe, spremljanje preteklih vadb, ipd. Dobro pa je poskrbljeno tudi za vaše zdravje, saj je tekalna steza oblazinjena na način, da med vadbo ščiti sklepe. Kaj so torej tiste lastnosti, ki postavljajo tekalno stezo LifeSpan TR2000e v ospredje?

Vzdržljiv motor

Kakovosten motor je pomemben faktor za brezhibno delovanje naprave in omenjen model, se lahko pohvali s kakovostnim, vzdržljivim motorjem, ki med vadbo ne bo povzročal nevšečnosti. Moč motorja znaša 2.5 CHP, samo delovanje pa je tiho in nemoteče za okolico. Doživljenjska garancija na motor samo še potrdi njegovo kakovost.

Hitrost

Hitrost se lahko po želji stopnjuje, vse od 0,5 MPH pa vse do zgornje meje, ki znaša 11 MPH. S stopnjevanjem hitrosti, se stopnjuje tudi obremenitev vadbe in posledično je tudi poraba kalorij večja. Hitrost je mogoče enostavno prilagajati s pomočjo gumbov na ročajih naprave.

Ostale funkcije in značilnosti

Višjim osebam je ta tekalna steza všeč iz razloga, ker ima dovolj široko in dolgo tekalno površino, da lahko nemoteno izvajajo vadbe.

Med vadbo lahko, preko senzorjev na prsnih trakovih, kateri so povezani z ekranom, spremljate vaš srčni utrip in temu primerno tudi prilagodite vadbo. Vse pridobljene podatke med vadbo je toliko lažje spremljate, saj ima steza 6” LCD zaslon.

Tekalna steza je enostavna za prenašanje in shranjevanje. Z eno potezo jo zložite skupaj in shranite praktično kamorkoli.

Naprava ima tudi že nekaj prehodno nastavljenih programov vadb, kateri so oblikovani s strani osebnih trenerjev.

Najbolj pa se uporabniki navdušujejo nad funkcijo štetja korakov, katero imajo le redki modeli tekalnih stez. In ta jo ima!

Skratka, če si ne želite samo praznih besed ampak dejanske kakovosti in najrazličnejših funkcij, potem je tekalna steza LifeSpan TR2000e »must have«!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation