Ste si zaželeli norega doživetja? Ste adrenalinski navdušenec? Potem vam priporočamo rafting na Soči. Gre za enkratno doživetje, ki ga enostavno ne smete izpustiti. Priporočamo vam, da se rafting udeležite v mesec aprilu in maju, saj boste tako deležni največ ugodnosti.

Hydro Mania SPORT AGENCY BOVEC vam je namreč v predsezoni pripravila poseben 20 % popust na rafting izlete. Poleg tega, pa je v spomladanskem času, vodostaj reke Soče višji, zaradi česar je možen rafting tudi v zgornjem delu reke Soče. Tako se boste lahko udeležili rafting spusta, dolgega kar 20 kilometrov, v najlepšem delu reke Soče, ki bo s svojo slikovito pokrajino poskrbela za enkratno doživetje.

Raftinga na Soči se lahko udeleži prav vsak, saj od udeležencev ne zahteva nobenega posebnega predznanja. Prav tako starost ni nikakršna omejitev. Vodiči pripravijo izlete, ki so primerni tako za otroke, družine, starejše, kot tudi poslovne kolektive. Različne ture se namreč delijo po težavnosti in po samem trajanju. Poskrbijo tudi za ustrezno animacijo in nagajive igrice, ki celotno dogajanje še dodatno popestrijo. Gostje imajo tudi možnost postanka za osvežitev v reki Soči, kjer lahko izvajajo skoke v vodo iz različnih višin.

Za opremo vam ni potrebno skrbeti, saj za to poskrbi agencija sama. Vse kar potrebujete, je le brisača, kopalke in dodatna majica s kratkimi rokavi. Prav tako vam ni treba skrbeti za prevoz, saj vas agencija, od zbornega mesta v Bovcu, odpelje na aktivnost in na koncu ture nazaj v Bovec. Za konec se lahko odločite tudi za DVD, na katerem bodo ujeti vsi vaši najljubši trenutki, ki ste jih preživeli na raftingu na Soči. Zato ne zamudite te enkratne priložnosti in si privoščite adrenalinski dan skupaj z vašo družino, prijatelji ali pa sodelavci. Dan vam bo zagotovo še dolgo časa ostal v spominu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation