Ali veste, katero smučišče je že prejelo nagrado za najboljše družinsko smučišče? In, zakaj s ga splača obiskati? Naj vam zaupamo, da gre za dokaj bližnje smučišče, v sosednji Avstriji in sicer Nassfeld smučarsko središče, ki je le 170km od Ljubljane. Zanimivo je, da ima različne proge in s tem seveda različne zahtevnosti, kar pomeni, da bo vsak od nas, ne glede na to, kako slab ali dober smučar smo, našel progo zase, na kateri bo doživljal vse želene smučarske izkušnje.

Kar je super, je tudi običajno, da radi uživamo v prijetnih in odličnih razgledih, kajne? Po dolgem dnevu, se radi sprostimo v prijetnih apartmajih in hotelih in hkrati uživamo odlično hrano. In super je, da se lahko vedno namočimo v hotelskem bazenu ter na ta način sproščamo še vse druge čute ter energijo in smo tako pripravljeni na naslednji smučarski dan. Ne pozabimo seveda tudi na druge načine zabave, katere nam omogoča in nudi Avstrija in smučišče Nassfeld. Uživate v vožnji na saneh, mogoče je pohodništvo tisto, ki vas sprosti? Potem je ta kraj kot nalašč za vas. In, česa več bi si lahko želeli? Seveda, da je tudi cena sprejemljiva. In super je, da lahko za majhen denar dobimo tu ogromno, kar je seveda naš cilj. Želimo več za manj denarja in to nam je omogočeno prav tu.

Zabava je nekaj kar človeka sprosti. Sem sodi tudi smučanje, mogoče pohodništvo, uživanje v odličnih razgledih, ali pa zgolj miren in dolg sprehod po dolgih pohodniških poteh. To so lahko zahtevne in manj zahtevne smučarske proge. Lahko je marsikaj. In kar je dobro, je to, da ko se odločimo za oddih, poskušamo vključiti prav vse, kar lahko. Navsezadnje ne vemo, kakšno bo naše razpoloženje in bodo dnevi različni, ko bomo uživali in si želeli drugih stvari. Sedaj to več ni niti tako težko in je dovolj, da se odločimo za aktivne počitnice v sosednji Avstriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation