Ljudje smo družabna bitja in ravno zaradi tega smo skozi zgodovino ustvarili veliko različnih iger, preko katerih se lahko zabavamo. Poznamo individialne igre ter seveda skupinske igre. Pri vseh je zagotovo glavni cilj zabava. Ena izmed svetovno zelo zanimivih družabnih iger je zagotovo pikado. Če je še včasih bil narejen tako, da je bila tabla lesena in je bilo vanjo potrebno metati piščice ter kasneje gledati in seštevati zadetke, danes temu ni več tako. Poznamo tako imenovani elektronski pikado, ki celotno igro naredi seveda še bolj zanimivo. Elektronski pikado je namreč v celoti zasnovan tako, da sam beleži zadetke in potem sešteva ali odšteva – ponovno je odvisno od načina igre. Kar pa je najboljše, večina današnjih naprav namreč nudi različne vrste iger za pikado.

Elektronski pikado zanimiv za zabavo
Elektronski pikado je dandanes skorajda obveza vsakega bara. Gostje se namreč preko igre zabavajo. Elektronski pikado je zasnovan tako, da ima različne zvoke, za katere natančno vemo, kaj smo zadeli. Nekateri elektronske pikado naprave delujejo na baterije, druge morajo biti priključene na elektriko. Poznamo bolj preproste elektronske pikado naprave in malce bolj kompleksne.

Ne glede na to, elektronski pikado vedno znova zabava ljudi. Obvezna oprema elektronskega pikada so zagotovo puščice, ki so primerne za določeno vrsto. Elektronski pikado omogoča, poleg več načinov igranja, tudi več igralcev hkrati. Ob strani ali kjerkoli navadno ponuja ekranček, kjer se lepo vidi seštevek, način igre in igralec. Elektronski pikado je v celoti namenjen za druženje ali pa za tekmovanje. Ponuja veliko mero zabave.

Elektronski pikado za bare
Elektronski pikado za bare je navadno malce večji. Omogoča igranje na žetone. Ravno tako je možno ustvariti več različnih načinov igre z večimi igralci. Elektronski pikado za bare je navadno precej večji od pikada za domačo uporabo. Igranje pikada je konec koncev atraktivna, dinamična ter popolnoma natančna igra, kjer je precej pomembno, kako mečete in natančno merite. Seveda je pomembna tudi sama strategija posameznika.

Vsekakor pa bo elektronski pikado postal središčna točka druženja, zabave, smeha in atraktivnega tekmovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation