Za potovanje po Sloveniji zadostujejo že Google zemljevidi. Za potovanje po drugih evropskih državah pa moramo imeti hitro odzivno aplikacijo s posodobljenimi zemljevidi. Glede na to, da se cestna infrastruktura spreminja iz dneva v dan, moramo imeti nameščene zadnje zemljevide. Predstavljajte si, da se prvič vozite po državi, kjer ne razumete pisanega in govorjenega jezika. Se boste lahko sami znašli v primeru, da ste se izgubili? Boste znali vprašati za smer? Sygic android navigacija vam potovanje znatno olajša. Njeni zemljevidi so redno posodobljeni in nadgrajeni.

Nakup se izplača

Na voljo je brezplačna sedemdnevna različica Sygic android navigacije, ki po preteku enega tedna izgubi nekatere napredne funkcije. Ker gre za eno najbolj prodajanih in uporabljenih aplikacij, se nakup resnično izplača. Vsi zemljevidi so posodobljeni, aplikacija pa omogoča podrobna navodila za pot, glasovno aktivacijo GPS-ja in glasovno vodenje med vožnjo. Sliko lahko tudi proicirate na vetrobransko steklo. Posebej odlična so tudi opozorila pred radarji in opozorila glede omejitev hitrosti. To se pri potovanju v tujino še posebej izplača, saj ne želimo prejeti visokih kazni za prehitro vožnjo. Nastavimo lahko tudi opozarjanje o razpoložljivih parkirnih mestih.

3D prikazovanje okolice

Posebna funkcija sygic android navigacije je tudi v 3D prikazovanju okolice in turističnih atrakcij. Uporabljamo jo lahko v avtomobilu, na motorju, s kolesom ali peš. Med premikanjem posodablja prikazovanje naše okolice. Izberemo lahko določeno turistično točko na zemljevidu, nanjo kliknemo in si ogledamo fotografije in opise. Poiščemo tudi različne gostilne, restavracije, parke, znamenitosti, jezera in podobno. Omejitev glede iskanja atrakcij resnično ni.

Popolna podpora in posodabljanje Sygic android zemljevidov

Proizvajalci Sygic android navigacije so uporabniku zagotovili doživljenjsko nadgradnjo in posodabljanje zemljevidov. To pomeni, da vsaj nekajkrat letno izvedejo posodobitev mape na najbolj aktualno različico. Posodobljeni zemljevidi hkrati pomenijo tudi nižje stroške za uporabnika, ki se lahko izogne kaznim za prehitro vožnjo in nepravilno parkiranje ter se izogne tudi plačilu cestnine ali nakupu vinjete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation